Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Mexicaanse aardappelpan

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr bieflappen
1 zakje Mexicaanse of tacokruiden
1 teentje knoflook
2 maïskolven
500 gr kleine aardappeltjes
1 flinke ui
1 kleine courgette
1 rode paprika
3 eetlepels (olijf)olie
2 laurierblaadjes
1 bouillontablet
1 eetlepel gedroogde peterselie
zout, peper

Bereiden

Snijd de bieflappen in repen en schep ze om met 2 eetlepels tacokruiden en
de gesnipperde knoflook.
Snijd de maïskolven in stukken, schil de aardappeltjes en snijd de ui
in ringen, de courgette in (halve) plakken en de paprika in ringen.
Verhit de olie en bak de bieflapjes hierin bruin.
Voeg de groenten toe (ook de maïs), leg de laurierblaadjes ertussen
en stoof het gerecht onder omscheppen 10 minuten.
Voeg dan 1/4 liter water en het halve bouillontablet toe en laat het
geheel met het deksel op de pan nog 15 minuten garen.
Breng op smaak met zout en peper.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gesauteerde aardappelen uit India
Gepofte aardappelgarni
Aardappelcurry
Aardappelrozetten
Aardappelschijfjes uit deoven

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes